In je element in de Polder

Vier losse dagen waarin je ontdekt wat de elementen vuur, lucht, water en aarde voor jou kunnen betekenen in het vinden of behouden van jouw balans. Data en hoe in te schrijven volgen begin 2024.

Verhalen uit de doofpot

Een mini retraite van één dag waarin je jouw innerlijke wijzen uit de doofpot ontdekt en ontmoet. Zij willen graag weer onderdeel worden van jouw leven, om je te helpen, wakker te schudden, te verrijken en nieuwe inzichten te geven.
 

Datum: wordt bij voldoende inschrijvingen gepland

Jaarcyclus 2024

Vanaf 3 februari start de jaarcyclus waarin we het jaarwiel van de seizoenen volgen. De data staan al op de homepagina.
Dus inschrijven kan vanaf nu. Wij kijken er enorm naar uit!
Schrijf je in , we ontmoeten je graag.

Het Enneagram


Sinds 2005 mag ik, Angelina, mij gecertifieerd Enneagram trainer noemen. Wat ben ik ongelooflijk dankbaar dat ik heb mogen studeren bij Helen Palmer en David Daniels.
Opgeleid in de verhalende traditie, werk ik graag met jouw  verhaal.

Enneagram en het Systeem

19 en 20 april 2024 verzorgen  Antje Hiemstra ( Dacelo Coaching) en Angelina een tweedaagse ontmoeting tussen het Enneagram en het Systeem: "voorbij je patronen" Er zijn nog   plaatsen beschikbaar.In de voetsporen van Koning Arthur door Glastonbury

Een 1-daagse "reis" naar Glastonbury. De try-out van deze dag was magisch mooi. We gaan deze dag nogmaals aanbieden in onze Ketel in de Wilgen het Brabantse land.
Hou deze site in de gaten voor meer informatie